İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı’mız Hilmi Er, ilçe teşkilatımız ve ekip arkadaşlarım ile birlikte “Mahalle Buluşmalarımız” kapsamında Konaklı mahallemiz, sonra batı mahallerimizden Bayır, Bayırkozağacı, Orhan, Karamanlar ve Akdam’da mahalle sakinlerimiz ile araya geldik.
Alanya’mızın ve mahallelerimizin çözüm bekleyen sorunları ile ilgili dostlarımızın dilek ve görüşlerini aldık.
Sosyal belediyecilik vizyonumuzla, ücretsiz okul servisleri projemizle öncelikle ailesi maddi yetersizlik içerisinde olan ve kırsalda okulu evlerine uzak olan öğrencilerimizin okullarına “Güvenli ve Konforlu” bir biçimde gidip gelmelerini sağlayacağız.
Gelecek nesillerimize burs, kurs, kırtasiye ve tüm eğitim desteklerimizin yanında ulaşım yardımımızı da yaparak öğrencilerimize ve ailelerine rahat bir nefes aldırarak hem öğrencilerimizi ücretsiz taşıyacağız hem de ulaşım esnafımıza katkı sağlayacağız.
İnsan odaklı sosyal belediyecilik vizyonumuzla ihtiyacı olan kırsal bölgelerimize düğün, dernek, taziye, eğlence vb. gibi sosyal faaliyetlerde kullanılmak üzere “Ekşilik Düğün Salonu” konseptli “Çok Amaçlı Etkinlik Alanları ve Ortak Mekânsal Düzenlemeler” projemizi hayata geçireceğiz.
Her yerde olduğu gibi konaklı mahallemizde de batı mahallelerimizde de tarafımıza gösterilen sevgiye, desteğe hep layık olacağız. ‘Her Şey Alanya’mız İçin’ söylemi ile çıktığımız bu kutsal hizmet yolunda asla kimseyi mahcup etmeyeceğiz.
Misafirperverlikleri ve destekleri için değerli muhtarlarımıza ve tüm dostlarımıza teşekkür ederim.
Rabbim, birlik ve beraberliğimizi bozmasın inşallah.